reede, 19. aprill 2019

Suur Reede

Linnainimene täna puhkab, aga maainimene rügab ikka aias, et kõik vajaminev kenasti valmis saada. Egas minagi teistsugune pole. Kell kümme hommikul võis mind näha juba aiamaal kaevamas. Täna sain siis teise peenra ka valmis, mis sibulatele mõeldud. Esimene on porgandite jaoks. Kolmas tuleb peedi peenar. Seda rohumaad on ikka päris raske kaevata, aga tasapisi asi siiski edeneb ja suur rõõm on vaadata oma tehtud tööd.
Veel kaevasin läbi ühe pisikese maatüki, kus oli varem maapirn ja nihutasin piire veel taha poole, et daaliatele ruumi teha.
Üleeile sai ka tomatitaimed ja osa lilletaimi kasvuhoonesse viidud. Nagu aru olen saanud, tunnevad nad seal end paremini, kui lõõskava päikese käes toas aknalaual.
Olen nüüd ka pisikese kahe kuuse kutsika omanik ja nii saan aiamaal pikemalt olla vaid siis, kui keegi lastest kutsika valves on. Ei taha nii pisikest veel kauaks üksi jätta.





Meie pisike Pätu!

Lapselaps pidas vanaema ka meeles!

2 kommentaari:

  1. Maikuus ma sinu juurde tulen, see on kindel. Nende piltidega oled sa minu pea täiesti segi ajanud, sest see valge dekoratiivne aiake jäi enamasti ikka piltide paremale küljele. Nüüd on see aga pildi vasakul küljel ja veel oi, kui kaugel. ma ei saa nüüd enam kohe mitte midagi aru! tarvis kaema tulla.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aga see on ju vahva! Oled alati teretulnud! :)

      Kustuta