reede, 24. august 2018

Maa kaevamine. 1 päev.

Otsustasin, et hakkan ka nüüd blogi pidama. Vahepeal juhtub aiamaal ja ka kodus nii põnevaid asju ja siis hea, kui saab ka teistega oma rõõmu jagada.
Täna siis, 24.08 hommikul sain loa naabrite aiamaalt ühe tükikese maa kasutamiseks. Mõõdud siis 3,5 x 4,5 meetrit. See ala aga tuleb kõik läbi kaevata, juurikad välja korjata ja pärast ka ühetasaseks riisuda. Sinna tuleb minu uus kasvuhoone. Alustasin suure hurraga, täis tegutsemistahet. Kolme tunni möödudes, aga karjusid jalapäkad appi ja lõid välja sädemeid.  Pole hullu, alguse asi, lohutasin end. Homme on juba kergem. Aga ikkagi jõudsin kaevata kuskil 50cm jupikese maad edasi, Vahepeal piilusin selja taha ja ohkasin "Lõpp on veel nii kaugel" ;)

2 kommentaari:

  1. Minu jaoks on kaevamine üks maailma igavamaid töid. Et asi lõbusamaks läheks, kaevan "jooned" ette, kui suure tüki täna tahan ära kaevata. Iga labidatäis, mis rohkem kaevad, on puhas plaani ületus ju. Siis saad õhtul end tubli töö eest premeerida. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mulle meeldib kaevata. veel rohkem aga mulda läbi pihkude lasta ja juurikad välja sorteerida. Kui seda kõike saaks püstises olekus teha, siis oleks ju super,aga, kahjuks ei saa.

      Kustuta