laupäev, 25. august 2018

Maa kaevamine. 2 päev.

Hommikul kaheksast seadsin sammud aiamaale, et edasi kaevama hakata oma uue kasvuhoone jaoks aluspinda.Mulle ei meeldi kasutada neid geotekstiile ja muid umbrohu ja juuretõkkeid. Vanal kasvuhoonel küll sai see geotekstiil alla pandud, kuna seal kasvas muru ja all oli puhta kivimaa.Sinna labidas sisse ei läinud. Enne, kui kaevama asusin, tegin tiiru ka aiamaal ära ja avastasin, et roosid tahavad uuesti õitsema hakata. Minu kassisaba hakkas samuti õitsema ja ongi siniste õitega, nii, nagu ma lootsin. Kõrvitsad aina paisuvad ja paisuvad. Kena oleks, kui ma nad ikka käru peale jõuaks upitada :D
Pildid tehtud, alustasin kaevamist. Ikka püsti, kükitades ja kummardadaes. :)
Vahepeal käisin kodus ka ennast tankimas, et ikka jõudu jaguks. Samuti oli vaja liigsest kohvijääkidest lahti saada. Vot siit ka hea õpetus, ära joo kohvi, kui ei taha kodu vahet joosta :D
 Nii sai kiiresti mööda viis tundi. Tulemuseks, kuskil 60 cm edasiminekut. Nii, et veidi üle meetri on juba valmis kaevatud. Arvan ise, et kuskil nädalaga peaksin valmis saama. Peagi aga tundsin, kuidas mu jalad taas appi karjuvad, sest kaua sa ikka seda võimlemist teed. Nii ma ennast tagasi tuppa vedasin, et veidi enne filmi kirjatööd teha ja mõned pildid üles riputada.






2 kommentaari:

  1. See on lihtsalt uskumatu, mida sa suudad aiamaal ära teha! Ilmselt annab tohutult energiat suur armastus lillede ja aia vastu. Lilled teavad, et sa armastad neid ning hoolitsed nende eest suure südamega. Su lilleaed on juba väga ilus, rõõmus ja värviline. Ja kus on umbrohud???

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh Mare! Eks seda umbrohtu ikka on ka, aga tagapool, paar nädalat tagasi istutataud mairoosipõõsaste ümber. Aga ei torgi ma praegu neid, las kasvavad suuremaks, siis hea neid üles tirida. Mulle meeldib aiamaal toimetada ja igal aastal ootan taas, et jälle on mõni lilleke ja põõsas suuremaks sirgunud, mis ikka rohkem silmailu pakuvad.

      Kustuta